Project Description

Løkke fotball

Å spille fotball for gøy og moro fins det mye av i Fredrikstad!

En gjeng som driver med dette er Blokka FC. Og de har plass til flere! Kanskje dette er noe for deg?

Vi tok en prat med Christian Andersen (36) som har vært med laget siden 2008.

Hvem passer dette laget for?

Det passer for alle som vil ha det sosialt og moro med fotball. Både kvinner og menn. Vi har spillere fra 27-67 år, så alder er ikke noe problem.

Hvordan starta dere med dette?

Vi var en kameratgjeng som meldte på lag til Artigfotball i Østfoldhallen. Der var vi med en stund. Men vi hadde lyst til å spille for moro innimellom også, så vi leide en hall en gang i uka. Så fortsatte vi å spille. Nå er vi til og fra ca 8 per trening. Gjerne flere.

Hva trenger nye spillere å tenke på?

I Blokka FC er det plass til flere, så det er bare å bli med! Ta gjerne med godt humør og du må være glad i å spille fotball.  Vi liker å tro vi er kjempe gode, men vi har jo alt av kvalitet her. Vi har de som har spilt mye og de som er helt nye. Så det er ikke krav til hvor god du er. Vi er mest beregnet for de som vil ha det gøy. Treningene våre er ikke preget av taklinger og konkurranse. Det er det sosiale og at det er god trening. Og det forventer vi fra folk som er med oss. Eneste krav er at de svarer om de kan bli med på trening.

Når trener dere?

Vi trener torsdager. På høsten og vinteren så er vi inne, mens på våren og sommeren er vi ute. Vi deler på kostnadene for å leie hall og det blir ikke mye på hver, så det er ganske billig å bli med.

Om jeg har lyst til å prøve, hvor kan jeg henvende meg?

Ta kontakt med oss via nettsiden. Da kommer du med i spillergruppa vår på Facebook, som har oppdatert hvor og når vi trener.

Hjemmeside: https://blokkafc.no